Bij_de_Bron2.jpg

08 november 2017 | Inge van Hell

D.v. 23 november 2017: In gesprek over autisme en geloven

Het Bijbels kernwoordenboek Bij de Bron is bijna klaar. Uitgeverij Den Hertog zet de tekst in het juiste lettertype en verdeelt de tekst netjes over de pagina’s. Intussen bereiden we bij Helpende Handen de presentatieavond voor.

D.v. donderdagavond 23 november 2017 is iedereen die zich betrokken voelt bij (jongeren met) autisme, van harte welkom in Gouda, om de presentatie van Bij de Bron bij te wonen.
Tijdens het eerste gedeelte van de avond wordt het kernwoordenboek gepresenteerd. Ook is er een interview waaraan schrijvers van het boek en enkele meelezers deelnemen.
Na de pauze gaan we met elkaar in gesprek. Er worden kleine groepjes gemaakt waarin we met elkaar kunnen praten over alles wat met autisme en geloven te maken heeft.
We bespreken met elkaar welke vragen er leven en denken met elkaar na over mogelijke antwoorden. Daarnaast kan er gesproken worden over welke mensen daar een rol in zouden kunnen spelen of een taak bij zouden kunnen hebben.
Aan het eind van de avond is het Bijbels kernwoordenboek te koop. U en jij kunt het ook van tevoren bestellen, dan ligt het voor u/jou klaar aan het eind van de avond.

We zien uit naar uw/jouw komst!

Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelden voor de presentatieavond. Kunt u de presentatieavond niet bijwonen, maar wilt u wel het kernwoordenboek bestellen? Klik dan hier.

Reageer op dit bericht...