Sponsoring Samen-uit-dag

D.v. zaterdag 25 mei 2019 organiseert Helpende Handen een Samen-uit-dag. Tijdens deze dag bieden wij mensen met een beperking, hun familie en leden van onze Vereniging een ontspannen dag rondom het Henschotermeer in Woudenberg.

De vorige keer verwelkomden we ruim 1800 bezoekers tijdens de Samen-uit-dag. Uiteraard streven we ernaar ook dit jaar weer zoveel mensen naar onze ledendag te krijgen. Met uw bijdrage willen we ook deze keer onze leden weer een mooie dag bieden. Uw steun maakt het mogelijk ook in 2019 aan onze leden weer een mooie dag te geven met een gevarieerd en aantrekkelijk programma.

Markt
Eén van de onderdelen van de Samen-uit-dag is een markt waar u als organisatie uw producten en diensten aan de man kunt brengen aan de bezoekers van de Samen-uit-dag. De kosten voor het huren van een marktkraam bedragen € 225.

Advertentie
Wilt u uw organisatie onder de aandacht brengen van nagenietende mensen? Plaats dan een advertentie in het programmaboekje van de Samen-uit-dag. De kans is groot dat mensen bij thuiskomst dit boekje nog eens rustig doorbladeren. De kosten voor een advertentie in het programmaboekje bedragen € 200 (hele pagina).

Pakket
Uiteraard kunt u ervoor kiezen om zowel een kraam te huren als een advertentie in het programmaboekje te plaatsen. Hiervoor vragen we u een bijdrage van € 375.

Activiteit 
Wilt u op één van de activiteiten van de Samen-uit-dag sponsoren? Neem dan contact op met Siegbert Beukens.

Alle sponsors krijgen een vermelding met logo op onze website en Facebookpagina.

ANBI
Helpende Handen heeft van de Belastingdienst een ANBI-verklaring gekregen. Dat betekent dat uw giften aan Helpende Handen fiscaal aftrekbaar zijn.

Helpt u mee de Samen-uit-dag voor onze leden mogelijk te maken en hen een ontspannen dag te geven rondom het Henschotermeer? Vul dan onderstaand formulier in. Namens onze leden alvast hartelijk dank!

Wilt u op een andere wijze bijdrage aan de Samen-uit-dag? Neem dan contact op met Siegbert Beukens (0348 48 99 70) of per e-mail.