Samen-uit-dag.jpg

Samen-uit-dag

Luisteren naar een Bijbelverhaal, meezingen met of luisteren naar mannenkoor Ethan, oude ambachten bezichtigen en andere leden ontmoeten. Het is allemaal mogelijk tijdens de Samen-uit-dag die Helpende Handen D.v. 25 mei 2019 organiseert. Wilt u andere leden ontmoeten en de activiteiten meemaken? Kom dan in mei naar de Samen-uit-dag bij het Henschotermeer in Woudenberg.

Het Henschotermeer is een uniek recreatiegebied in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussen uit te zijn. Rondom het meer is een verhard (en dus rolstoeltoegankelijk) voetpad van ongeveer 2,5 kilometer. Langs een deel van dit pad worden de activiteiten van de Samen-uit-dag gehouden. Het is uiteraard mogelijk om het volledige rondje te lopen… Wellicht is het zelfs mogelijk met de beheerder van het Henschotermeer een informatieve tocht door het gebied rond het Henschotermeer te lopen.

Activiteiten

Er staan 'oude' bekende activiteiten op het programma, maar uiteraard ook een aantal nieuwe activiteiten:

Brussen

Voor brussen van 4 – 18 jaar organiseren we tijdens de Samen-uit-dag diverse activiteiten. Kinderen van 4 - 7 jaar kunnen iets knutselen om mee naar huis te nemen. Kinderen en jongeren van 8 - 18 jaar kunnen bijvoorbeeld volleyballen en levend stratego spelen.

Aanmelden

Ik ben lid en kom naar de Samen-uit-dag

Ik word lid en kom naar de Samen-uit-dag

Ik ben lid en werf een lid en we komen naar de Samen-uit-dag 

Praktische informatie

Datum: D.v. 25 mei 2019
Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Locatie: Henschotermeer
Adres: De Heygraeff 2
Plaats: Woudenberg

Prijs
Leden: € 7,50 per persoon; € 20,00 per gezin (incl. lunch en parkeren)
Nieuwe leden: gratis

De Samen-uit-dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

  Uw organisatie ook in dit overzicht?
 
Klik dan hier voor de mogelijkheden.
 
 Reformatorishe Ouderverenimg