Publicaties autisme

Door de aanschaf van deze producten steunt u het werk van Helpende Handen. Niet al deze producten zijn (directe) uitgaven van Helpende Handen.

Een beetje autistisch

In deze folder wordt voor jongeren uitgelegd wat autisme is en hoe je met jongeren met autisme om kunt gaan.Deze folder is alleen als download beschikbaar.

Ga verder

Autisme in het jeugdwerk

Deze brochure gaat in op de problematiek die mensen met autisme kunnen ervaren in het jeugdwerk en geeft handvatten voor de praktijk van het kinder- en jeugdwerk ten behoeve van mensen met autisme.Deze brochure is alleen beschikbaar als download.

Ga verder

Zilver voor Max

Max en zijn beste vriend Kick maken van alles mee. Ze gaan samen vissen. Ze maken een wedstrijd van het bezorgen van de kranten. Ze laten de duif van Kick ontsnappen. En ze houden een spreekbeurt over een dier dat een echte zwemkampioen is.Het liefst wil Max zelf ook prijzen winnen. Maar ja, hij is nergens echt heel goed in. Max heeft een bijzondere broer: Daan. Daan heeft iets, maar daar praat Max liever niet over. Dan mag Daan meedoen met een zwemwedstrijd.Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Ga verder