Publicaties

Door de aanschaf van deze producten steunt u het werk van Helpende Handen. Niet al deze producten zijn (directe) uitgaven van Helpende Handen.

Zilver voor Max

Max en zijn beste vriend Kick maken van alles mee. Ze gaan samen vissen. Ze maken een wedstrijd van het bezorgen van de kranten. Ze laten de duif van Kick ontsnappen. En ze houden een spreekbeurt over een dier dat een echte zwemkampioen is.Het liefst wil Max zelf ook prijzen winnen. Maar ja, hij is nergens echt heel goed in. Max heeft een bijzondere broer: Daan. Daan heeft iets, maar daar praat Max liever niet over. Dan mag Daan meedoen met een zwemwedstrijd.Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Ga verder

Bij de Bron

Bijbelse kernwoorden uitgelegd

Het kernwoordenboek is geschreven jongeren van 12 - 18 jaar. Door structuur en uitleg is dit dagboek geschikt voor jongeren met autisme. In kernwoordenboek Bij de Bron worden 52 Bijbelse kernbegrippen uitgelegd. Hierdoor kunnen de lezers elke week één kernwoord overdenken. In Bij de Bron worden deze begrippen duidelijk uitgelegd, aan de hand van de vragen: waar staat dit in de Bijbel? wat betekent het? wat betekent het voor jou? Klik hier voor een verslag van de presentatieavond.

Ga verder

Levend Woord

Dagboek voor jongeren

Een dagboek voor jongeren van 12 - 18 jaar. Door structuur en uitleg is dit dagboek geschikt voor jongeren met autisme.Boven ieder dagboekstukje staan: de datum het weekthema het dagthema het Bijbelgedeelte om te lezen Daarna volgt het dagboekstukje. Ieder dagboekstukje bestaat uit dezelfde drie onderdelen: Wat staat er in dit Bijbelgedeelte? Wat betekent het? (korte uitleg) Wat betekent het voor jóu? (korte toepassing) Onderaan het dagboekstukje staat een psalmvers genoemd. Dat kun je opzoeken in je Psalmboek, om te zingen of om te lezen, als je dat fijner vindt. Tenslotte staat er bij sommige stukjes ook iets om te bidden.Klik hier voor een verslag van de presentatieavond.

Ga verder