Publicaties

Door de aanschaf van deze producten steunt u het werk van Helpende Handen. Niet al deze producten zijn (directe) uitgaven van Helpende Handen.

Elke dag nieuw (gesproken uitgave)

Bijbels dagboek voor kinderen

Het is ochtend. De zon komt op. God geeft jou weer een nieuwe dag! Wat ga je doen vandaag? Naar school, buiten spelen, eten, naar bed. Heb je vandaag ook tijd voor de Heere? Lees een stukje uit de Bijbel met papa of mama. Jullie kunnen er een stukje uit dit boek bij lezen. Samen kunnen jullie een versje zingen. Je leest elke dag uit dezelfde Bijbel. En elke dag is het weer nieuw! Vanaf 4 jaarDeze uitgave is door de CBB ingesproken op de Daisy-cd.

Ga verder

Wonderlijk gemaakt speciaal voor thuis

Praktisch materiaal voor seksuele vorming

Wonderlijk gemaakt speciaal voor thuis is ontworpen voor ouders. De koffer met het materiaal bevat zestig kaarten en negen pictokaarten om thuis met je kind te praten over het lichaam, over aanrakingen, over vrienden en over allerlei andere thema’s. In de handleiding vind je tips bij elk thema en ook achtergrondinformatie bij het materiaal. De methode is ontwikkeld door Driestar Educatief. Helpende Handen heeft meegelezen in het ontwikkelproject.Rondom deze methode organiseert Helpende Handen een cursus voor uitleg. Deelname aan deze cursus is gratis. Klik hier voor meer informatie over deze cursus.

Ga verder

Bij de Bron

Bijbelse kernwoorden uitgelegd

In kernwoordenboek Bij de Bron worden 52 Bijbelse kernbegrippen uitgelegd. Hierdoor kunnen de lezers elke week één kernwoord overdenken. In het kernwoordenboek worden deze begrippen duidelijk uitgelegd, aan de hand van de vragen: waar staat dit in de Bijbel? wat betekent het? wat betekent het voor jou?

Ga verder