Organisatiecommissie Volwassenen met een visuele beperking

  Mijn naam is Jeanet Zuidweg. Vanaf mijn geboorte in 1970 ben ik slechtziend. Ik ben ervan overtuigd dat wij als slechtzienden onze eigen kwaliteiten en talenten hebben. Ik zit in de organisatiecommissie omdat ik het belangrijk vind dat wij als slechtzienden ervaringen uitwisselen rondom onze beperking. We kunnen elkaar op deze manier tot een hand en voet zijn!
  Ik ben Gerdine Plattèl-de Vos en sinds de zomer van 2015 betrokken bij de organisatiecommissie. Ik woon met mijn man en twee dochters in Woerden, ben 27 jaar en slechtziend. Hierdoor hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen als ervaringsdeskundige voor visueel beperkten of hun ouders. Wie weet ontmoeten we elkaar op een bijeenkomst of anderszins.
  Mijn naam is Jan Pas. Ik ben 46 jaar, getrouwd en vader van twee dochters. Ik ben slechtziend. In het dagelijks leven ben ik parttime als docent Godsdienst en decaan VWO verbonden aan het Wartburg College in Rotterdam. Ik wil me graag inzetten voor andere mensen met een visuele beperking. Samen kunnen we veel voor elkaar betekenen.