Organisatiecommissie Ouders van kinderen met een visuele beperking

Mijn naam is Marry de Heer-Oskam, 56 jaar, getrouwd met Anton en we wonen in Oldebroek. Wij hebben een gezin met 5 kinderen waarvan de jongste, Rick van 23 jaar, een visuele beperking heeft (nystagmus) De contactgroep is destijds opgezet door Bartiméus en vanaf het begin heb ik meegedacht over de invulling van deze dag. Het is heel fijn om met ouders uit de reformatorische gezindte van gedachten te wisselen over het leven van onze kinderen.
Graag stel ik mij even voor.  Mijn naam is Anita van Kralingen-Lankamp. Met mijn man en dochter woon ik in Rijssen. Onze dochter Julia is bekend met albinisme en daardoor slechtziend. Als ouder probeer ik mee te denken in het overleg dat we hebben ter voorbereiding van de ontmoetingsdag.

Mijn naam is Marja Achterberg uit Apeldoorn. Getrouwd met Kees en moeder van zes lieve dochters. Dochter Elise (13 jaar) is door een hersentumor zeer slechtziend geworden, vandaar dat wij zijn aangesloten bij de contactgroep 'ouders van kinderen met een visuele beperking' en ik betrokken ben bij de organisatie.