29 juni 2017

Helpende Handen ledenmagazine Samen nu ook in gesproken vorm

Sinds 2015 biedt Helpende Handen ouders van kinderen met een visuele beperking de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. In 2017 is gestart met bijeenkomsten voor volwassenen met een visuele beperking. Om deze nieuwe doelgroep voor het voetlicht te brengen, heeft de redactie het ledenmagazine Samen besloten het juninummer te wijden aan het thema ‘visuele beperking’.

visuele_beperking_nieuws.jpg

Nu Helpende Handen zich meer en meer richt op ondersteuning van mensen met een visuele beperking, is besloten het ledenmagazine Samen in gesproken vorm uit te geven. Het ledenmagazine was al digitaal (pdf-versie) beschikbaar. Met de uitgave van Samen in gesproken vorm is het ledenmagazine van Helpende Handen toegankelijk voor mensen met een visuele beperking en ouderen die moeite hebben met lezen.

Helpende Handen
Het ledenmagazine Samen wordt gratis verzonden naar de leden van Vereniging Helpende Handen. De kosten voor het lidmaatschap zijn € 17,50 per jaar. Hiervoor kunnen leden gratis gebruik maken van de dienstverlening van Helpende Handen.

Aanvragen
Voor het aanvragen van Samen in gesproken vorm kan contact met Helpende Handen opgenomen worden via 0348 48 99 70 of per e-mail.