iDeal2.jpg

Project: Gesproken uitgaven voor mensen met een visuele beperking

Door middel van onderstaand formulier kunt u via iDeal een gift overmaken aan Helpende Handen. Door uw gift geeft u ons de mogelijkheid mensen met een beperking te blijven ondersteunen. Elke maand is er een doel waar we de giften die we via deze pagina ontvangen aan besteden. Deze maand is het geld bestemd voor gesproken uitgaven voor mensen met een visuele beperking.

U leest deze tekst. Hopelijk kunt u dat nog gemakkelijk doen. Er zijn mensen die veel moeite moeten doen om teksten te kunnen lezen, of zelfs helemaal niet kunnen lezen.

Helpende Handen organiseert sinds 2015 bijeenkomsten voor mensen en kinderen met een visuele beperking, om hen met elkaar in contact te brengen.
Helpende Handen ziet het als haar taak de belangen van mensen met een visuele beperking te behartigen, zoals het vergroten van de toegankelijkheid van teksten. Denk bijvoorbeeld aan het ledenmagazine Samen of andere uitgaven. Wat zou het fijn zijn als deze voor iedereen toegankelijk zijn, ook voor mensen bij wie het lezen moeizaam gaat.

Door middel van onderstaand formulier kunt u via iDeal dit mede mogelijk maken. Door uw gift maakt u het mogelijk deze mensen te ondersteunen. Alvast hartelijk dank.

ANBI

Helpende Handen heeft een anbi-verklaring. Dit houdt in dat Helpende Handen door de Belastingdienst is erkend als Algemeen nutbeogende instelling. Hierdoor is het mogelijk uw giften aan Helpende Handen fiscaal af te trekken.