iDeal2.jpg

Project: Jubileumcadeau Helpende Handen

Door middel van onderstaand formulier kunt u via iDeal een gift overmaken aan Helpende Handen. Door uw gift geeft u ons de mogelijkheid mensen met een beperking te blijven ondersteunen. Elke maand is er een doel waar we de giften die we via deze pagina ontvangen aan besteden. Deze maand is uw bijdrage bedoeld als jubileumgeschenk voor Helpende Handen.

20 januari 2018 was het 45 jaar geleden dat Helpende Handen werd opgericht als de Vereniging Gehandicaptenzorg der Gereformeerde Gemeenten. In de achterliggende jaren hebben we veel mensen met een beperking mogen ondersteunen bij het innemen van een plaats in gezin, kerk en samenleving. Om ons werk te kunnen blijven verrichten, is uw financiële steun noodzakelijk. Met uw gift maakt u het ons mogelijk de komende jaren mensen met een beperking te blijven ondersteunen.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!


ANBI

Helpende Handen heeft een anbi-verklaring. Dit houdt in dat Helpende Handen door de Belastingdienst is erkend als Algemeen nutbeogende instelling. Hierdoor is het mogelijk uw giften aan Helpende Handen fiscaal af te trekken.