Dementie

“Mijn vrouw heeft al jaren dementie. Binnenshuis redden we het nog wel, maar samen ergens heen gaan? Dat durf ik niet…” “Kan ik mijn moeder met Alzheimer nog meenemen naar de kerk? Ik weet niet of dit wel kan…”

Herkent u bovenstaande situaties? Draagt u de zorg voor uw echtgeno(o)t(e), één van uw ouders of iemand anders in uw familie of netwerk, dan wordt u van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst voor mantelzorgers.

De bijeenkomst is gepland op D.v. dinsdagavond 17 september in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente van Goes. Deze bijeenkomst wordt georangiseert door Helpende Handen. Hiermee wordt een vervolg gegeven aan eerdere bijeenkomsten die gehouden zijn in Krabbendijke en Goes.

Mevr. Flory van Eck-van Doorn, eigenaar van zorgboederij Landleven te Kortgene, heeft in haar werk veel ervaring opgedaan met mensen met dementie en hun mantelzorger(s). Zij zal deze avond een lezing verzorgen over het thema: “Dementie in de thuissituatie”.

Na de lezing wordt de groep gesplitst in drie groepen van echtgenoten, kinderen en overige mantelzorgers b.v. vrijwilligers of buren. Tijdens deze groepsgesprekken is het mogelijk met elkaar van gedachten te wisselen over eigen ervaringen en vragen omtrent het thema.

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor leden van Helpende Handen. Bent u geen lid, dan kunt u lid worden van Helpende Handen. We hopen u te ontmoeten!

Plaats: Goes
Locatie: kerkgebouw Gereformeerde Gemeente
Adres: Louise de Colignylaan 177
Tijd: 19.30 - 21.45 uur

Thema: Dementie in de thuissituatie
Spreker: mevr. F. van Eck-van Doorn

Onderstaand formulier kunt u gebruiken voor het aanmelden voor bovenstaande bijeenkomst.