Spina_bifida_2.jpg

Bijeenkomsten Spina bifida

D.v. 15 november 2018 spreekt ds. J. van Laar over 'Pastorale en persoonlijke ervaringen'.

23 november 2017 werd in Leerdam een bijeenkomst gehouden over 'Het gezin waarin iemand Spina bifida heeft'

Ds. D. de Wit sprak 4 februari 2016 over Klaagliederen 3: 27 en 28.
Lees meer over de bijeenkomst van 4 februari 2016.

Onder leiding van een arts werden vragen besproken die bij mensen met Spina Bifida en ouders leven. Vorig jaar is er een start gemaakt met het onderlinge gesprek tussen jongeren met Spina Bifida. Dat gesprek werd dit jaar voortgezet.

Ds. de Wit had als uitgangspunt de woorden van Salomo uit Spreuken 16: 9: “Het hart des mensen overdenkt zijn weg, maar de HEERE stiert zijn gang”. Moeiten en zorgen zijn soms niet met het verstand of met de mond te beredeneren.
Lees meer over de bijeenkomst van 15 november 2012.

Henriëtte en Alidus van den Noort waren bereid ons deze avond iets te vertellen over hun zoon Rik, 8 jaar en geboren met Spina bifida.
Lees meer over de bijeenkomst van 17 november 2011.

Donderdag 18 november 2010 was er weer de jaarlijkse bijeenkomst van de contactgroep Spina bifida in Woerden. Thema van de avond was ‘Wegwijs in hulpverleningsland’. Marianne Sollie, consulent persoonlijke dienstverlening van Helpende Handen, was bereid om ons hierover wat meer duidelijkheid te geven.
Lees meer over de bijeenkomst van 18 november 2010.

Tijdens deze bijeenkomst sprak W.P. Visser over het thema 'Waarom Heere?'. Een titel die veel meer aangeeft dan op het eerste gezicht doet vermoeden.
Lees meer over de bijeenkomst van 19 november 2009.

Mevrouw E. (Betsy) Westeneng, psychotherapeute bij Eleos, bereid was om met ons een avond na te denken en van gedachten te wisselen bij vragen rond het thema 'Seksualiteit bij Spina bifida'.
Lees meer over de bijeenkomst van 30 oktober 2008.