Bijeenkomst 1 juni 2019

D.v. zaterdag 1 juni 2019 wordt er weer een jongerendag georganiseerd door Helpende Handen, voor jongeren van 16 tot en met 25 jaar, met een vorm van autisme en een (boven)gemiddelde intelligentie.

We gaan varen in de Biesbosch; we huren daarvoor fluisterboten. We verzamelen bij Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53. Onderweg picknicken we met elkaar.
We doen dat in de vorm van een Amerikaanse lunch, dat betekent dat iedereen iets meebrengt voor om te eten of te drinken. Je kunt dit laten weten op het aanmeldingsformulier.
Denk bijvoorbeeld aan melk of yoghurtdrank, broodjes, salade, ontbijtkoek o.i.d. Je kunt ook invullen dat wij voor je bepalen wat je mee mag nemen.

Op het aanmeldingsformulier (hieronder) kun je laten weten of je zelf naar het Biesboschcentrum komt of dat je opgehaald wilt worden op NS-station Dordrecht.
Hieronder kun je ook de uitnodiging en het programma downloaden.

In verband met de reservering van de fluisterboten, is het belangrijk dat we je aanmelding uiterlijk donderdag 23 mei ontvangen. Daarna kunnen we niet meer garanderen dat je mee kunt.
Van harte welkom.

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de bijeenkomst die Helpende Handen D.v. zaterdag 7 september 2019 organiseert voor jongeren met autisme.

De laatste vraag in het aanmeldformulier gaat over toestemming geven voor het verspreiden van gegevens onder jongeren die zich aanmelden voor deze bijeenkomst. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor het maken van afspraken over gezamenlijk vervoer.