samen-uit-dag-nieuw_lid.jpg

Aanmelden Samen-uit-dag - nieuw lid

Fijn dat u interesse toont voor een lidmaatschap van Helpende Handen. 

Voor 25 euro per jaar bent u lid van Helpende Handen. Hierdoor maakt u het mogelijk dat Helpende Handen mensen met een beperking kan helpen. Als lid van Helpende Handen kunt u gratis gebruik maken van onze dienstverlening, onze contactgroepbijeenkomsten bezoeken en ontvangt u drie maal het full colour ledenmagazine ‘Samen’. 

D.v. zaterdag 25 mei 2019 organiseeren wij een Samen-uit-dag; een dag vol ontmoeting en ontspanning voor onze leden rondom het Henschotermeer in Woudenberg. Omdat we u graag als lid verwelkomen, kunt u deze dag gratis bezoeken. 

Activiteiten

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als lid van Helpende Handen. Als nieuw lid van Helpende Handen ontvangt gratis toegang tot de Samen-uit-dag die Helpende Handen D.v. 25 mei 2019 bij het Henschotermeer in Woudenberg.

Op het aanmeldingsformulier vragen we u aan te geven hoeveel kinderen (broers en zussen van kinderen met een beperking) u naar de Samen-uit-dag meeneemt. Dit maakt het voor ons mogelijk een inschatting te maken van het aantal kinderen/jongeren dat de Samen-uit-dag bezoekt. Tijdens de Samen-uit-dag kunnen zij - indien ze dat willen - deelnemen aan de brussenactiviteiten.

Samen-uit-dag

Brussenactiviteit

Lidmaatschap